Doorlopend krediet met BKR

22 oktober 2011 admin 0 Comments

Doorlopend krediet met BKR

Doorlopend krediet met BKR? Wat is BKR eigenlijk? BKR is de afkorting van Bureau Krediet Registratie. Dit bureau houdt bij wie er een krediet heeft en hoeveel deze persoon nog moet aflossen. Bij BKR wordt dan ook alles geregistreerd, van wat u met de creditcard betaalt tot de prepaid voor uw mobiele telefoon.

BKR houdt ook bij hoeveel u als klant van een kredietverstrekker per maand moet betalen. Als u in het verleden een aantal problemen heeft gehad met een doorlopend krediet met BKR, kunt u beter een doorlopend krediet zonder BKR nemen, dan staat het namelijk niet officieel geregistreerd en kunt u nog gewoon blijven lenen. Een doorlopend krediet afsluiten indien u een negatieve BKR registratie heeft, is namelijk vrij lastig. Banken denken dan immers dat ze extra risico lopen, omdat uw kredietwaardigheid blijkbaar niet helemaal in orde is.

Doorlopend krediet zonder BKR

Als u een negatieve BKR registratie heeft, bestaan er ook nog kredietverstrekkers die u geld willen lenen zonder BKR registratie. Omdat de kredietverstrekkers een groter risico hebben als u een negatieve BKR registratie heeft, brengen ze wel meer rente in de rekening. Dit zorgt voor hoge en oplopende schulden, dus pas hiermee op.

Wanneer u graag alles over BKR wilt lezen, kunt u natuurlijk altijd verder zoeken op het internet. Er zijn immers genoeg websites die u informeren over BKR en bijvoorbeeld een doorlopend krediet met BKR.

Leave a Reply:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *